Efectele Ceaiului

white_tea_cup1

Studiile ce sustin calitatile curative ale ceaiurilor, atrag in continuu atentia mass mediei. Nu exista nici un dubiu in privinta beneficiilor asupra organismului, a consumului zilnic a unei cani cu ceai.

Printre cele mai cunoscute beneficii sunt cele de crestere a imunitatii si prevenirea bolilor de inima, cancer, Alzeiheimer, etc.

Ceaiul contine o cantitate importanta de antioxidanti, cum ar fi: polyphenols, flavonoids, si catechins. Fiecare din aceste tipuri actioneaza asupra radicalilor liberi, prevenind astfel afectarea celulelor.

Cu alte cuvinte, administrarea de antioxidanti reprezinta prevenira bolilor in forma cea mai autentica.

Antioxidantii exista insa nu numai in ceaiuri, dar si in diverse fructe, legume, seminte si chiar vinuri.

Ceaiul deasemenea contine fluor, care ii ajuta si pe dintii tai sa scape de bacterii, prevenind astfel aparitia cariilor si obtinand o respiratie proaspata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: